• 0532 157 66 39
  • Acıbadem, Çakmak Sitesi Sk. No:10/B, 34718 Kadıköy/İstanbul

VESSE Mühendislik ile Kaliteye Merhaba

VESSE ailesi deneyimli teknik kadrosu ile üretim hacmini her geçen gün artırmaya devam etmekte olan ve havalandırma, ısıtma ve soğutma ile ilgili her sektöre hizmet vermekte ve mekanik – tesisat alanında bir numara olmayı hedeflemektedir.

Havalandırma sektöründeki işimizi seviyoruz, kaliteyi ve her şeyden önce insan sağlığını ön planda tutarak yapıyoruz. Doğa ve insan sağlığına önem veriyoruz. Mevcut ve potansiyel müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak ve müşteri beklentilerinin üzerinde hizmet sunmak anlayışı ile yolumuza devam ediyoruz. Bu noktada kalite anlayışımız genel olarak:

Kalite yönetim sisteminin gereklerini yerine getirmek, sistemin verimli çalışmasını ve sürekli geliştirilmesini sağlamak Çalışanlarımızı motive etmek ve performanslarını artırmak, Tedarikçilerimizi iş ortağı olarak, görmek, aramızdaki saygıyı ve güveni her zaman en üst düzeyde tutmak Yeniliklere açık olmak, en son teknolojileri kullanmak ve her zaman daha iyisini aramak İş güvenliği ve çevre koruma konusunda duyarlı ve dikkatli olmak Faaliyetlerimizi yasa ve standartlara uygun olarak sürdürmek Taahhütlerimizi proje ve tekniğe uygun olarak gerçekleştirmek